Tehnologie, tendințe pe internet, jocuri video, big data

De la un pionier al videourilor în Franța la un lider global

De la un pionier al videourilor în Franța la un lider global

By paolo

Fondată în Franța în 2005, compania noastră avea o intenție revoluționară de a permite tuturor să creeze, descopere și să împărtășească videouri pe Internet gratuit. De-a lungul anilor, am lucrat fără întrerupere pentru a îndeplini această viziune, dezvoltând o platformă video all-in-one care oferă capacități avansate pentru crearea, găzduirea, distribuirea și analizarea videourilor online.

Platforma noastră oferă acum servicii în 25 de limbi în peste 180 de țări, servind peste 400 de milioane de utilizatori din întreaga lume. Cu peste 3.000 de clienți mulțumiți și birouri în Franța, Statele Unite și Singapore, echipa noastră de experți în videouri este dedicată sprijinirii clienților la nivel global.

O ofertă concepută pentru afaceri

Experții noștri au adaptat tehnologia video pe care am dezvoltat-o de ani de zile pentru publicul larg pentru a crea o ofertă dedicată în mod specific companiilor. Dailymotion oferă grupurilor mari, IMM-urilor, asociațiilor și organizațiilor o modalitate de a găzdui și livra videourile lor, de a le transmite pe toate canalele și de a analiza performanța lor pentru a dezvolta strategia lor de marketing.

Impulsionați de valorile noastre

Suntem o echipă orientată spre rezultate care crede în importanța inovației, a implicării și a colaborării. Echipa noastră pasionată și experimentată este formată din profesioniști din industria video dedicați furnizării soluțiilor video superioare pentru clienții noștri.

Player video white-label 100% personalizabil

Playerul video Dailymotion oferă o soluție white-label, permițând afacerilor să își personalizeze complet aspectul și funcționalitatea în conformitate cu identitatea lor de marcă. Acest lucru include încorporarea logourilor, ajustarea culorilor și controlul comportamentului Playerului, cum ar fi redarea automată, geolocația, drepturile de acces și altele. Soluția white-label asigură o integrare perfectă cu identitatea dvs. de marcă, consolidând prezența dvs. online.

Funcții captivante pentru a crește retenția

Playerul video Dailymotion oferă o serie de funcții de îmbunătățire a angajamentului, precum liste de redare, conținut recomandat și comportament personalizabil de redare conceput pentru a captiva telespectatorii dvs. Prin oferirea de sugestii de conținut personalizate și experiențe de redare, Playerul video Dailymotion încurajează telespectatorii să rămână pe platforma dvs., să interacționeze cu mai mult conținut și, în final, să crească retenția publicului.

Opțiuni flexibile de monetizare

Alegeți între un Player video fără reclame și unul cu reclame pentru a personaliza experiența telespectatorilor dvs. în funcție de obiectivele afacerii dvs. Versiunea cu reclame permite măsuri de economisire a costurilor, în timp ce Playerul fără reclame asigură o experiență de vizionare fără întreruperi. Această adaptabilitate vă permite să livrați conținut de top și să cultivați un public dedicat, menținând în același timp un echilibru perfect între generarea de venituri și satisfacția utilizatorilor.

O redare profesională

Tehnologia de streaming video live a Dailymotion permite transmiteri personalizabile și fără întreruperi, cu latență ultra-scazută. Convertiți evenimentele live în conținut VOD și personalizați experiența de streaming cu funcții precum DVR și backup secundar al fluxului. Platforma oferă, de asemenea, analize pentru streaming live și integrare fără efort cu API-uri, cu suport dedicat disponibil 24/7 pentru a asigura o experiență de vizionare lină și stabilă.