Tehnologie, tendințe pe internet, jocuri video, big data

5 seriale de animație de pe Netflix care nu trebuie ratate în 2024

5 seriale de animație de pe Netflix care nu trebuie ratate în 2024

By aurora

În ultimii ani, Netflix și-a extins foarte mult biblioteca de conținut, devenind o platformă de streaming cu o selecție largă de seriale TV, filme și producții originale. Deși mulți sunt familiarizați cu cele mai populare titluri, există câteva seriale de animație care merită atenție, dar care trec adesea neobservate. Iată cinci seriale de animație Netflix subestimate pe care trebuie neapărat să le urmăriți în 2024. De la fantezia din “Hilda” la filmul noir filipinezesc din “Trese”, aceste seriale oferă povești captivante și unice care merită descoperite.

Hilda (2018)

Bazat pe romanul grafic de succes al lui Luke Pearson,“Hilda” este un serial de animație care urmărește aventurile tinerei Hilda, o fetiță cu părul albastru care se mută împreună cu mama ei în orașul Trolberg. În ciuda îngrijorărilor sale inițiale, Hilda se trezește curând implicată în noi aventuri și se împrietenește cu creaturi magice și spirite pe care altfel nu le-ar fi întâlnit niciodată.

Serialul, care are trei sezoane, este fermecător și emoționant. Cu un stil artistic simplu, dar minunat, care reflectă perfect povestea sa fantastică, “Hilda” este un serial de neratat pentru iubitorii de animație în căutare de noi titluri artistice și unice.

Dragoste, moarte și roboți (2019)

Creat de regizorul “Deadpool” Tim Miller și produs de David Fincher,“Love, Death, & Robots” este unul dintre cele mai subestimate seriale antologice din ultimii ani. De la debutul său în 2019, acest serial original Netflix a prezentat episoade TV memorabile, fiecare cu un stil de animație unic și surprinzător.

Nu fiecare episod din ‘Love, Death, & Robots’ este destinat să se remarce, dar serialul este întotdeauna creativ și inovator. Chiar și capitolele mai puțin reușite sunt în continuare interesante, iar cele mai bune te vor lăsa să vrei mai mult. Deși a trecut ceva timp de la debut, “Love, Death, & Robots” merită mai multă atenție și un public mai larg.

Kipo și Epoca Bestiilor Minunate (2020)

Plasat într-o versiune post-apocaliptică a Los Angeles-ului,“Kipo and the Age of Wonderbeasts” urmărește aventurile lui Kipo, o tânără umană dintr-o comunitate subterană. După ce a fost separată de familia ei și s-a trezit singură la suprafață, Kipo se trezește implicată într-un conflict periculos care o obligă să-și descopere curajul și eroismul.

Cu animația sa surprinzător de colorată și psihedelică și cu o distribuție de personaje simpatice, “Kipo and the Age of Wonderbeasts” este un serial de animație Netflix cu trei sezoane care merită urmărit. Este amuzant, captivant și reușește să echilibreze excelent accentul pus pe personaje și pe aventurile pline de acțiune în care sunt implicate.

Trese (2021)

‘Trese‘ este una dintre bijuteriile ascunse ale Netflix în ceea ce privește serialele de animație. Inspirat de o serie de benzi desenate filipineză, serialul urmărește povestea Alexandrei Trese, o vindecătoare și războinică care îi protejează pe cetățenii din Manila de creaturile supranaturale care amenință constant orașul.

Cu o atmosferă puternică și imagini noir, “Trese” oferă o experiență imersivă și unică. În ciuda faptului că are unele elemente familiare, seria se remarcă prin originalitatea sa și prin modul în care combină inteligent lumea modernă cu amenințările străvechi care se ascund sub suprafață.

Cyberpunk: Edgerunners (2022)

“Cyberpunk: Edgerunners” ar putea părea doar un produs de marketing scump pentru jocul video “Cyberpunk 2077” al CD Projekt Red, dar este mult mai mult decât atât. Este un serial de televiziune impresionant din punct de vedere vizual și captivant care merită văzut. Plasat în lumea futuristă din “Cyberpunk 2077”, serialul urmărește aventurile lui David, un tânăr inteligent și promițător care decide să devină un mercenar de nivel înalt pe piața neagră, cunoscut sub numele de “edgerunner”.

Seria oferă o doză bună de acțiune, dar ceea ce o face cu adevărat interesantă este modul în care echilibrează momentele de acțiune spectaculoase cu dezvoltarea personajelor și construirea lumii. Cei care au văzut serialul știu cât de bun este, dar merită o audiență mult mai largă decât cea pe care a primit-o până acum.