Tehnologie, tendințe pe internet, jocuri video, big data

LinkedIn lansează jocurile In-Stream Games cu clasamente competitive pentru utilizatori

LinkedIn lansează jocurile In-Stream Games cu clasamente competitive pentru utilizatori

By aurora

LinkedIn, renumita platformă de socializare profesională, a anunțat recent lansarea oficială a noilor sale jocuri In-Stream, concepute pentru a le oferi utilizatorilor LinkedIn o pauză de la rutina de lucru. Aceste jocuri nu au doar scopul de a oferi un moment de divertisment pentru profesioniști, ci și de a contribui la creșterea interacțiunii în cadrul aplicației LinkedIn.

Jocurile LinkedIn In-Stream: un moment de distracție pentru profesioniști

Jocurile In-Stream de la LinkedIn au fost dezvoltate cu scopul de a le permite utilizatorilor să își exerseze abilitățile cognitive în timpul unei scurte pauze, oferindu-le șansa de a intra în contact cu alți profesioniști și de a stârni conversații și o doză sănătoasă de competiție. Potrivit LinkedIn, aceste jocuri reprezintă un nou mod de interacțiune care ajută utilizatorii să rămână informați și conectați.

Jocuri disponibile pe LinkedIn

La lansare, LinkedIn a introdus trei jocuri In-Stream:

  1. Pinpoint: un joc de asociere de cuvinte în care obiectivul este de a ghici din ce categorie comună fac parte cinci cuvinte dintr-o grilă.
  2. Queens: un joc de logică în care obiectivul este de a umple grila cu regine, astfel încât să existe o singură regină pe rând, coloană și regiune.
  3. Crossclimb: un joc de trivia care combină un puzzle de cuvinte încrucișate cu o scară de cuvinte.

Aceste jocuri vor fi disponibile într-o singură ediție, actualizată zilnic, astfel încât să nu ocupe mult timp utilizatorilor. Scorurile și statisticile de performanță vor fi afișate pe un tablou care va arăta performanțele comparative între conexiuni, companii, școli etc.

Scopul creșterii gradului de implicare pe LinkedIn

Lansarea jocurilor In-Stream pe LinkedIn ar putea părea o încercare de a crește timpul petrecut de utilizatori în cadrul aplicației. Cu toate acestea, nu există nicio îndoială că această nouă funcție va contribui la creșterea interacțiunii dintre utilizatori și va oferi un canal suplimentar de distragere a atenției în timpul zilei de lucru.

Un exemplu de succes în acest domeniu a fost Worldle, care, în perioada sa de glorie, a implicat milioane de persoane în competiția sa zilnică. HQ Trivia a fost, de asemenea, un exemplu de joc de puzzle popular pe termen scurt care a atras multă atenție. LinkedIn pare să mizeze tocmai pe acest tip de element pentru a crește și mai mult nivelurile actuale de implicare.

Un pas în afara misiunii LinkedIn?

Unii s-ar putea întreba dacă introducerea jocurilor In-Stream pe LinkedIn este în concordanță cu misiunea mai amplă a platformei de a conecta profesioniștii la oportunități de afaceri. Cu toate acestea, deși poate părea un pic în afara subiectului, această nouă funcție va contribui cu siguranță la creșterea nivelului de implicare, iar dacă acest lucru duce la o mai mare interacțiune între utilizatori, atunci va fi considerată un succes.

Încercați jocurile In-Stream de la LinkedIn

Dacă sunteți curioși să încercați jocurile In-Stream de la LinkedIn, vă puteți conecta la această pagină pentru a experimenta noile opțiuni de joc. Va fi interesant de văzut cum va afecta această nouă funcție experiența utilizatorilor LinkedIn și dacă va reuși să atragă un număr mare de utilizatori.

Concluzii

LinkedIn a făcut un pas îndrăzneț prin introducerea jocurilor In-Stream pe platforma sa, oferind profesioniștilor o pauză de la rutina de lucru și o nouă modalitate de conectare și interacțiune. În ciuda posibilelor îndoieli legate de coerența cu misiunea mai largă a LinkedIn, această caracteristică s-ar putea dovedi un succes în ceea ce privește implicarea și implicarea utilizatorilor. Urmăriți în continuare LinkedIn pentru a fi la curent cu aceste noi caracteristici și pentru a experimenta jocurile LinkedIn In-Stream.

Nu uitați că, abonându-vă la newsletter-ul gratuit al Social Media Today, puteți primi cele mai recente știri, tendințe și analize din domeniu direct în căsuța dvs. de e-mail.

Sursa articolului aici.