Tehnologie, tendințe pe internet, jocuri video, big data

Pulsul pe Netflix: Justina Machado într-o dramă medicală uluitoare

Pulsul pe Netflix: Justina Machado într-o dramă medicală uluitoare

By aurora

Dacă ești fan al serialului Grey’s Anatomy, pregătește-te să adaugi o nouă dramă medicală captivantă pe lista ta de seriale de urmărit pe Netflix. Platforma de streaming este pe cale să lanseze Pulse, un serial creat de Zoe Robyn și produs de Carlton Cuse, care promite să captiveze telespectatorii cu o combinație de cazuri medicale pasionale și relații romantice înflăcărate. Protagonista din Pulse va fi Justina Machado, o actriță talentată care s-a remarcat deja în numeroase proiecte de televiziune.

Tot ce trebuie să știți despre Pulse

Pulse se va desfășura pe străzile pline de viață din Miami, Florida, și ne va cufunda în viețile agitate ale unor profesioniști din domeniul medical care se confruntă cu provocări complexe atât în domeniul medical, cât și în cel emoțional. Potrivit comunicatului de presă al Netflix, sinopsisul oficial al serialului sună astfel:“În timp ce personalul de la centrul de traume din Miami se ocupă de urgențele medicale, tânăra Dr. Dani Simms este promovată în mod neașteptat în funcția de șef, în mijlocul consecințelor propriei relații romantice provocatoare“.

Distribuția din Pulse

În acest moment, distribuția completă a serialului Pulse este încă învăluită în mister, dar știm deja că Justina Machado va juca în serial. Actrița, cunoscută pentru rolurile sale din The Horror Of Dolores Roach, Law & Order, Lopez vs. Lopez și Switched Before Birth, o va interpreta pe Natalie Cruz, un medic strălucit și abil din punct de vedere politic, care joacă rolul de șefă a secției de chirurgie și urgențe.

Data de lansare a filmului Pulse

Momentan, data oficială de lansare a Pulse nu a fost încă anunțată. Cu toate acestea, producția serialului va începe în martie 2024 și se așteaptă să fie finalizată până în luna august a aceluiași an. Prin urmare, ne putem aștepta ca Pulse să-și facă debutul pe Netflix în cursul anului 2025. În ciuda așteptării, suntem încrezători că drama, romantismul și minunile medicale din Pulse vor merita așteptarea.