Tehnologie, tendințe pe internet, jocuri video, big data

Apple Vision Pro: avatare Persona mai realiste cu cea mai recentă actualizare

Apple Vision Pro: avatare Persona mai realiste cu cea mai recentă actualizare

By aurora

Apple este întotdeauna în fruntea inovației tehnologice, iar cel mai recent produs al său, Apple Vision Pro, nu face excepție. Acest vizor de realitate virtuală și augmentată oferă o experiență imersivă și realistă datorită unei funcții numite“Persona“. În acest articol, analizăm cele mai recente știri referitoare la aspectul îmbunătățit al avatarurilor ‘Persona’ din Apple Vision Pro.

Detaliile actualizării

Apple a lansat actualizarea visionOS 1.1 pentru vizorul său Vision Pro, care a adus îmbunătățiri semnificative avatarurilor ‘Persona’. Potrivit MacRumors, avatarele‘Persona‘ apar acum mai realiste și mai puțin neclare decât în versiunea anterioară.

Pentru a beneficia de cele mai recente actualizări ale aspectului, utilizatorii vor trebui să își recaptureze‘Persona‘ după instalarea actualizării. Acest proces se realizează parțial fără vizor, prin îndreptarea camerei către fața utilizatorului. Cei mai mulți utilizatori consideră că avatarurile ‘Persona’ îmbunătățite sunt mai clare din punct de vedere vizual și mai realiste, cu proporții îmbunătățite.

Ce sunt “Personas”?

Persona‘ sunt reprezentări digitale ale utilizatorilor create cu ajutorul datelor provenite de la senzorii vizorului și a unui nou algoritm de învățare automată. Acestea sunt concepute pentru a fi o “reprezentare spațială autentică” a unei persoane, prezentând expresiile faciale și mișcările mâinilor acesteia. Acest lucru le permite utilizatorilor să participe la convorbiri de grup fără a arăta ciudat într-o mască.

Dacă, din anumite motive, cineva dorește să folosească o mască digitală în timpul apelurilor de grup, este disponibilă o funcție similară numită EyeSight, care arată celorlalți utilizatori o versiune digitală a ochilor utilizatorului atunci când poartă Vision Pro. Este important de reținut că Apple consideră încă “Persona” o funcție beta și oferă instrucțiuni detaliate pentru rezultate optime.

Vor urma și alte îmbunătățiri

Deși avatarele “Persona ” au fost îmbunătățite semnificativ odată cu actualizarea visionOS 1.1, Apple a declarat că va continua să lucreze la îmbunătățiri suplimentare în viitor. Compania are o istorie îndelungată în ceea ce privește inovarea și îmbunătățirea tehnologiilor sale, așa că este probabil ca avatarele ‘Persona’ să devină mai realiste și mai imersive în timp.