Tehnologie, tendințe pe internet, jocuri video, big data

Cele mai bune 9 filme și emisiuni Netflix pentru o zi romantică de Valentine’s Day

Cele mai bune 9 filme și emisiuni Netflix pentru o zi romantică de Valentine&#...

By aurora

Cu Ziua Îndrăgostiților la tot pasul, ce poate fi mai bun decât o seară romantică cu partenerul tău în fața unui serial sau a unui film pe Netflix? Platforma de streaming oferă o selecție largă de conținut perfect pentru această ocazie. În acest articol, vă voi prezenta o listă de 9 titluri, inclusiv emisiuni și filme, care cu siguranță vă vor face inima să tresară. De la comedii romantice la drame intense, există ceva pentru toată lumea. Pregătește-te să te scufunzi în povești de dragoste captivante și captivante, care îți vor face seara specială.

1. “One Day

Să începem cu un serial britanic aclamat, care tocmai a ajuns pe Netflix.“One Day” se bazează pe romanul de succes al lui David Nicholls, care a fost adaptat pentru marele ecran în 2011, cu Anne Hathaway și Jim Sturgess în rolurile principale. Serialul îi urmărește pe Emma Morley și Dexter Mayhew, doi burlaci atrăgători care se întâlnesc pentru prima dată în seara absolvirii liceului, în iulie 1988. Pe parcursul a 14 episoade, vedem cum relația lor evoluează de-a lungul anilor.

2. “Crash Landing on You”

Dacă sunteți un iubitor al dramelor coreene,“Crash Landingon You” este alegerea perfectă. Acest serial din 2019 spune povestea unei bogate moștenitoare sud-coreene care, din cauza unui accident de deltaplanorism, ajunge în Coreea de Nord. Acolo este salvată de un chipeș soldat nord-coreean. Serialul este un amestec de aventură, dragoste, personaje simpatice și scene de acțiune captivante. Nu este surprinzător faptul că a devenit un mare succes în întreaga lume.

3. “Dash & Lily

Dacă ești în căutarea unei povești de dragoste dulci și originale,‘Dash & Lily‘ este pentru tine. Protagoniștii acestei serii sunt Dash, un băiat cinic, și Lily, o fată mereu veselă. Cei doi se îndrăgostesc departe de camerele de luat vederi, făcând schimb de mesaje și provocări într-un caiet pe care îl lasă prin New York City. Acest joc de a se descoperi reciproc într-un mod romantic stă la baza unei relații care se dezvoltă pe parcursul seriei.

4. “Dragostea e oarbă”

Dacă ești în căutarea unei plăceri vinovate pe care să o urmărești împreună cu partenerul tău,“Love is Blind” este răspunsul. Acest reality show este unul dintre cele mai populare de pe Netflix. Presupușii îndrăgostiți se întâlnesc fără să se vadă vreodată, încercând să declanșeze o conexiune emoțională înainte de a se întâlni fizic. Este o premisă excentrică, care te poate face să râzi sau să te pasioneze poveștile de dragoste care se dezvoltă între concurenți.

5. “From Scratch”

Dacă ești un fan al poveștilor adevărate, “FromScratch” este o alegere ideală. Bazat pe memoriile lui Tembi Locke, serialul spune povestea unei americance care se îndrăgostește de un bucătar sicilian în timpul șederii sale în Italia. Serialul abordează teme precum diferențele culturale și provocările cu care se confruntă cuplul. Este o călătorie emoționantă care evidențiază puterea iubirii de a depăși orice obstacol.

6. ‘Dragoste la prima vedere’

Acest film reprezintă clasica dragoste la prima vedere. “Dragostela primavedere” este o comedie romantică produsă de aceiași creatori ai popularei saga “To All the Boys”. Intriga se învârte în jurul a două personaje, Hadley și Oliver, care se întâlnesc din întâmplare în timpul unui zbor de la New York la Londra. Scânteile dintre ei sunt evidente încă de la început, dar circumstanțele par să stea în calea destinului lor. Îi va aduce oare soarta din nou împreună?

7. “Pentru toți băieții pe care i-am iubit înainte”

Dacă ești un fan al filmelor romantice pentru băieți, nu poți rata“To All The Boys I’ve Loved Before“. Acest film, bazat pe romanul lui Jenny Han, urmărește povestea Larei Jean Song Covey, o fată a cărei iubire secretă este dezvăluită atunci când scrisorile sale de dragoste sunt trimise admiratorilor ei secreți. Filmul a fost atât de popular încât a dat naștere la două continuări și la o serie secundară.

8. “Love on the Spectrum

“Love onthe Spectrum” este un serial documentar care urmărește viețile persoanelor cu tulburări din spectrul autist în căutarea iubirii și a relațiilor romantice. Serialul oferă o privire intimă și emoționantă asupra provocărilor și bucuriilor cu care se confruntă aceste persoane în lumea întâlnirilor. Este o poveste emoționantă care vă va face să reflectați asupra importanței iubirii și a acceptării.

9. “Always Be My Maybe

În cele din urmă,“Always Be My Maybe” este o comedie romantică care spune povestea a doi prieteni din copilărie, Sasha și Marcus, care se reîntâlnesc ca adulți. Sasha a devenit un bucătar celebru și se întoarce în orașul ei natal pentru a deschide un nou restaurant, unde îl întâlnește pe Marcus, un muzician care încă locuiește în casa părinților săi. Chimia dintre cei doi se reaprinde și s-ar putea să existe noi oportunități pentru dragoste.

Sper ca această listă de 9 seriale și filme Netflix să te ajute să găsești alegerea perfectă pentru o seară romantică alături de partenerul tău de Ziua Îndrăgostiților. Fie că preferați comediile romantice, poveștile de dragoste epice sau reality show-urile convingătoare, Netflix are ceva pentru toată lumea. Pregătește-te să râzi, să plângi și să te îndrăgostești cu aceste titluri care cu siguranță îți vor oferi o seară de neuitat.