Tehnologie, tendințe pe internet, jocuri video, big data

Inelul WHSP: vorbiți încet cu asistentul virtual

Inelul WHSP: vorbiți încet cu asistentul virtual

By aurora

Viitorul informaticii ambientale este aici, dar există o problemă: lipsa de discreție. Adesea, interacțiunile noastre cu asistenții vocali ne cer să vorbim la un volum mai ridicat decât atunci când conversăm cu alte persoane. Dar ce-ar fi dacă am putea comunica cu asistentul nostru virtual șoptind în liniște? Aceasta este problema pe care compania sud-coreeană VTouch a decis să o abordeze cu inelul său inovator WHSP.

Un inel inteligent pentru comunicarea prin șoaptă

Inelul WHSP de la VTouch este echipat cu un senzor de proximitate și un microfon care se activează atunci când îl apropiați de gură. Astfel, atunci când vrei să vorbești cu asistentul tău virtual, poți pur și simplu să șoptești în pumn și acesta te va înțelege. Această inovație promite să facă interacțiunile cu asistenții noștri vocali mai discrete și mai personale.

În timpul unei demonstrații rapide la CES 2024 din Las Vegas, am putut vedea inelul WHSP în acțiune. Ideea este de a utiliza aplicația proprie a VTouch, care oferă mai mulți asistenți virtualibazați pe inteligență artificială pentru a vă ajuta în sarcinile zilnice. De exemplu, am putut experimenta un asistent virtual de curator de artă și chiar un psihiatru digital, ambele accesibile direct de pe smartphone-ul meu. În plus, inelul WHSP vă permite să interacționați cu casa dvs. inteligentă, reglând toți parametrii obișnuiți în confortul propriilor tonuri subțiri.

Caracteristicile și autonomia inelului WHSP

Inelul WHSP are o autonomie de aproximativ o zi și jumătate cu o singură încărcare. În plus, carcasa de încărcare inclusă vă permite să prelungiți durata de viață a inelului cu până la nouă zile. Răspunsurile asistentului virtual sunt transmise direct în căști, permițându-vă să “discutați” cu asistentul dvs. în deplină intimitate. În plus, inelul are un buton care, atunci când este apăsat de cinci ori în același timp, activează un sistem de alertare a contactelor dvs. în caz de urgență și înregistrează sunetele ambientale din jur.

În acest moment, VTouch intenționează să lanseze inelul WHSP pe Kickstarter, deși nu există încă informații despre preț sau data lansării. Cu toate acestea, această soluție inovatoare pare promițătoare pentru cei care își doresc o experiență mai discretă și mai personală cu asistenții lor virtuali.