Tehnologie, tendințe pe internet, jocuri video, big data

iGaming și telefoanele inteligente: cum se instalează aplicațiile pe IOS și Android

iGaming și telefoanele inteligente: cum se instalează aplicațiile pe IOS și Android

By aurora

iGaming, adică jocurile de noroc online, este un sector în continuă creștere, milioane de utilizatori bucurându-se zilnic de diferitele tipuri de jocuri disponibile, de la jocuri de cazinou la pariuri sportive. Cifre la mână, de fapt, sectorul jocurilor de noroc digitale din Italia se află într-o stare de sănătate excelentă, după cum confirmă și surse de stat precum ADM. În acest context, în care este posibil să se joace fără a fi neapărat nevoie să se deplaseze într-o sală specială, smartphone-urile joacă un rol fundamental, oferind posibilitatea de a se bucura de acest tip de servicii oriunde și în orice moment. Dar întrebarea care trebuie pusă, în acest caz, este: cum se instalează o aplicație iGaming? Există pași deosebiți care trebuie parcurși sau totul este la fel ca instalarea oricărei aplicații din propriul magazin? De asemenea, există diferențe între sistemul IOS, dezvoltat de Apple, și sistemul Android? Răspunsul îl vom da în linii mari în rândurile următoare, în timp ce pentru cei care doresc și ei să aprofundeze întrebarea și să găsească rapid link-ul către aplicația de instalat pe dispozitivul dumneavoastră, o pot face prin intermediul articolelor din secțiunea aplicații a site-ului Casino Superscommesse, lider în compararea cazinourilor online din Italia. Ținând cont de faptul că exact aceeași procedură se aplică și în cazul aplicațiilor de Poker, despre care este bine să citiți acest studiu aprofundat, să intrăm puțin mai în detaliu în această chestiune, începând cu mobilele Apple.

Cum se instalează aplicațiile iGaming pe iOS

Pe dispozitivele Apple, care sunt pregătite pentru actualizarea 17.4, procesul de instalare este într-adevăr foarte simplu. Ca și în cazul altor tipuri de aplicații, de fapt, utilizatorul trebuie doar să meargă la Apple Store și să urmeze pașii obișnuiți pentru a descărca aplicația. Practic, toți marii operatori de pariuri și cazinouri, de fapt, sunt prezenți cu propriile aplicații dedicate în magazinul din Cupertino. Este suficient să căutați aplicația dorită în bara de căutare a App Store și să procedați la instalare, ca pentru orice altă aplicație. Nimic sofisticat, așadar, dar un proces convenabil și sigur.

Cum se instalează aplicațiile iGaming pe Android

Situația este puțin diferită pentru utilizatorii care au pe telefon un sistem de operare Android. Din cauza restricțiilor impuse de Google în sectorul iGaming, nu toți operatorii sunt prezenți direct în Play Store. În acest caz, prin urmare, este necesar să descărcați APK (Android Application Package) direct de pe site-ul operatorului sau de pe site-urile de comparație care au un link direct către descărcarea aplicației în articolele lor de recenzie. Dar haideți să intrăm în detaliile pașilor individuali care trebuie efectuați. În primul rând, așa cum am menționat deja, trebuie să descărcați APK-ul de pe site-ul web al operatorului iGaming ales. După ce descărcarea este finalizată, va trebui să mergeți la setările telefonului și să vizitați secțiunea “Securitate” sau “Aplicații și notificări”. Odată ajuns acolo, veți putea activa opțiunea “Install from unknown sources” (Instalare din surse necunoscute). Apoi, puteți deschide în cele din urmă fișierul APK descărcat și puteți trece la instalare.

Sfaturi utile

În concluzie, haideți să aruncăm o privire asupra unor sfaturi utile pentru a nu face o greșeală atunci când instalați aplicația iGaming dorită pe smartphone-ul dumneavoastră. În primul rând, este întotdeauna bine să nu uitați să descărcați APK-ul numai de pe site-ul oficial al operatorului de iGaming ales și să vă asigurați că aveți suficient spațiu liber pe telefon înainte de a instala aplicația, altfel va fi imposibil să procedați la descărcare și instalare. Prin urmare, nu uitați să citiți cu atenție recenziile utilizatorilor înainte de a instala o aplicație, ceea ce vă va permite să vă protejați în avans de posibile surprize negative. În caz de îndoieli sau probleme, este recomandabil să contactați serviciul clienți al operatorului iGaming.