Tehnologie, tendințe pe internet, jocuri video, big data

Take Flight: Wialon lansează competiția “Proiectul IoT al anului 2024”

Take Flight: Wialon lansează competiția “Proiectul IoT al anului 2024”

By aurora

Într-o epocă în care tehnologia IoT (Internet of Things) revoluționează o gamă largă de sectoare, Wialon, lider în domeniul telematicii și al soluțiilor IoT, a lansat concursul anual “Proiectul IoT al anului 2024”. Această prestigioasă competiție globală celebrează cele mai inovatoare și de pionierat proiecte din întreaga lume, oferind o platformă unică pentru companiile care valorifică tehnologiile telemática și IoT pentru a-și prezenta soluțiile de pionierat.

Scopul concursului

Wialon, prin această competiție, își propune să promoveze adoptarea de instrumente moderne în toate sectoarele, ajutând companiile să rezolve provocările cheie ale afacerilor. În plus, evenimentul creează o oportunitate pentru experții IoT la nivel global de a face schimb de idei, de a obține recunoaștere pentru realizările lor și de a avansa în continuare în domeniul telemática.

Criterii de evaluare și premii

Lucrările înscrise în concurs vor fi evaluate cu atenție de către un grup de experți globali în IoT și telemática, pe baza unor criterii precum scalabilitatea, inovația, eficiența practică și aplicabilitatea în lumea reală. Până la 40 de finaliști vor fi anunțați pe 19 septembrie, înainte ca câștigătorii finali să fie dezvăluiți în cadrul unei ceremonii de premiere care va avea loc la Dubai, pe 13 octombrie.

Cei 12 câștigători ai premiului “Proiectul IoT al anului” vor beneficia de o publicitate și o promovare extinsă în cadrul ecosistemului IoT internațional, precum și de premii de marketing în valoare de 1 000 de dolari fiecare. Primii patru câștigători vor primi, de asemenea, o invitație de a expune în zona IoT de la Wialon sau până la 2.000 de dolari pentru cheltuieli de călătorie la un eveniment din industrie la alegerea lor.

Diversitate și incluziune

Andrei Liatsetski, manager de implementare a proiectelor la Wialon, subliniază importanța diversității în această competiție. “Rezultate deosebite și soluții inovatoare pot fi obținute la fel de bine în proiecte pentru o companie mică de construcții cu 50 de vehicule sau pentru o flotă mare de taxiuri cu 1.000 de mașini. Toate proiectele inovatoare și toți experții merită recunoașterea întregii industrii.”

Prezentare generală a proiectelor câștigătoare din trecut

În primele patru ediții ale concursului, Wialon a evidențiat o gamă incredibil de diversă de cazuri de utilizare IoT premiate. Câștigătorii precedenți au variat de la monitorizarea lanțului frigorific, telematică video cu inteligență artificială, optimizarea combustibilului pentru flotele de construcții, gestionarea transportului public, agricultură de precizie, intervenții de urgență pentru încărcăturile din Arctica, urmărirea flotei în Africa Subsahariană și conservarea vieții sălbatice.

Oportunități pentru companii

Această competiție oferă companiilor de tehnologie B2B, adesea puțin cunoscute publicului larg, o oportunitate valoroasă de a obține recunoașterea din partea colegilor lor, în special într-un domeniu specializat, cum ar fi IoT și telematica. Liatsetski subliniază: “Recunoașterea din partea propriilor colegi este incredibil de valoroasă, mai ales într-un domeniu specializat precum IoT și telematica.”

Cerințe de participare

Orice furnizor de servicii, indiferent de mărime sau industrie, care a implementat un proiect de gestionare a flotei folosind soluții IoT și telemática între ianuarie 2023 și 30 aprilie 2024 este eligibil pentru a participa la concurs. Înscrierile sunt acceptate gratuit online până la 2 august 2024.

Oportunități de networking și vizibilitate

Pe lângă premiile în bani și oportunitățile de expunere, câștigătorii competiției vor avea, de asemenea, ocazia de a intra în contact cu alți lideri din industria IoT la nivel global. Acest lucru le permite să facă schimb de idei, să împărtășească cele mai bune practici și să își promoveze în continuare soluțiile inovatoare.

Relevanță internațională

Având în vedere că ceremonia de decernare a premiilor va avea loc în Dubai, competiția “Proiectul IoT al anului 2024” de la Wialon capătă o dimensiune globală, atrăgând atenția profesioniștilor și companiilor din domeniul IoT și al telematicii din întreaga lume.

Impactul asupra ecosistemului IoT

Această competiție Wialon joacă un rol crucial în promovarea adoptării tehnologiilor IoT și telematice în diverse sectoare. Prin evidențierea celor mai bune proiecte și a celor mai inovatoare soluții, evenimentul contribuie la avansarea întregului ecosistem IoT la nivel internațional.

Oportunități de creștere și dezvoltare

Pe lângă premiile și oportunitățile de vizibilitate, câștigătorii competiției vor avea, de asemenea, posibilitatea de a participa la evenimentele și conferințele din industrie organizate de Wialon. Acest lucru le permite să își extindă rețeaua de contacte, să dobândească noi cunoștințe și să accelereze creșterea afacerii lor.

Sursa articolului aici.