Tehnologie, tendințe pe internet, jocuri video, big data

WhatsApp revoluționează chat-urile: se pot fixa până la trei mesaje

WhatsApp revoluționează chat-urile: se pot fixa până la trei mesaje

By aurora

WhatsApp, una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie instantanee din lume, a anunțat recent o nouă funcție care le va permite utilizatorilor să fixeze până la trei mesaje într-un chat. Această nouă opțiune va permite accesul ușor la mesajele importante, facilitând vizualizarea informațiilor relevante în cadrul unei conversații. Până acum, utilizatorii puteau fixa doar un singur mesaj în partea de sus a unei conversații cu un contact sau un grup.

Cum se fixează mesajele într-o conversație

Pentru a repara un mesaj, este suficient să țineți apăsat pe acesta și să selectați opțiunea “Fix” din meniul care apare. Puteți repara toate tipurile de mesaje, inclusiv texte, imagini și sondaje. Această funcție va fi deosebit de utilă pentru a obține rapid informații, cum ar fi adresa unui prieten sau locația unei excursii planificate cu un grup.

În plus, utilizatorii vor putea stabili o durată pentru mesajul programat. Opțiunile disponibile sunt 24 de ore, 7 zile (alegerea implicită) și 30 de zile. Această opțiune va ajuta la eliminarea mesajelor programate atunci când informațiile devin irelevante după o anumită perioadă de timp.

Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că nu există nicio opțiune pentru a păstra un mesaj fix pe termen nelimitat, cum ar fi o adresă. Prin urmare, dacă doriți să păstrați un mesaj fixat permanent, singura modalitate va fi să îl “Raportați” și să îl accesați prin intermediul meniului cu informații de contact.

Alte îmbunătățiri ale funcționalității WhatsApp

Pe lângă posibilitatea de a fixa mesajele, WhatsApp a introdus recent și alte funcționalități noi pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. De exemplu, acum este posibil să formatați mesajele folosind liste cu buline, blocuri de citate și coduri inline. Acest lucru le va permite utilizatorilor să își organizeze mai bine mesajele și să le facă mai ușor de citit.

În plus, WhatsApp a anunțat, de asemenea, că lucrează la alte noi funcții, inclusiv la posibilitatea de a efectua apeluri de grup și apeluri video cu până la 8 participanți. Această funcție va fi deosebit de utilă pentru întâlnirile de afaceri sau pentru apelurile de grup cu prietenii și familia.