Tehnologie, tendințe pe internet, jocuri video, big data

Otter revoluționează managementul ședințelor cu instrumente de inteligență artificială

Otter revoluționează managementul ședințelor cu instrumente de inteligență artificială

By aurora

Otter, asistentul de ședințe care transcrie audio în timp real cu ajutorul inteligenței artificiale, a introdus Meeting GenAI, un nou set de instrumente de inteligență artificială pentru ședințe. Printre acestea se numără un chatbot cu care se poate interacționa pentru a obține informații despre întâlnirile înregistrate în trecut, o funcție de chat AI care poate fi folosită de echipe și un rezumat AI al conversației care oferă o imagine de ansamblu a reuniunii.

Funcțiile AI ale lui Otter

Noile funcții AI ale Otter sunt destinate în primul rând companiilor, ca o completare sau înlocuire a instrumentelor similare oferite de Microsoft, Zoom și Google. Ideea a apărut în urma programului încărcat de întâlniri al CEO-ului Sam Liang. Utilizatorii vor putea acum să citească un rezumat AI a ceea ce s-a discutat și să interacționeze cu un chatbot pentru a pune întrebări despre întâlnirile anterioare.

Există, de asemenea, un chat AI care se alătură canalelor de grup ale lui Otter, răspunzând la întrebările puse de utilizatori. Scopul este de a face Otter mai proactiv în furnizarea de informații utile prin analizarea discuțiilor.

Datele sunt stocate în cloud cu protecție, dar compania nu le va folosi pentru a-și antrena AI-ul, deși utilizatorii pot contribui în mod voluntar. Important este că noile funcții de inteligență artificială vor fi gratuite, spre deosebire de instrumentele similare de la Microsoft și Zoom.

Avantajele Otter GenAI pentru întâlnirile de afaceri

Otter, asistentul pentru întâlniri bazat pe inteligență artificială, a introdus un nou set de instrumente de AI, denumit GenAI, conceput pentru a îmbunătăți experiența întâlnirilor de afaceri. Aceste instrumente oferă o varietate de beneficii pentru a-i ajuta pe profesioniști să gestioneze mai bine întâlnirile și să le maximizeze valoarea.

Rezumate de ședință AI

Unul dintre principalele beneficii ale Otter GenAI este capacitatea de a genera automat rezumate AI ale reuniunilor. Aceste rezumate oferă o imagine de ansamblu a principalelor discuții și decizii luate în timpul reuniunii, permițând utilizatorilor să obțină rapid informații esențiale fără a fi nevoiți să citească întregul proces-verbal. Rezumatele AI includ un scurt paragraf de rezumat urmat de o listă punctată a elementelor cheie care au apărut în timpul reuniunii.

Chat interactiv AI

O altă caracteristică a Otter GenAI este chat-ul interactiv AI, care le permite utilizatorilor să pună întrebări despre ședințele anterioare sau alte informații conexe. Utilizatorii pot adresa chatbotului AI întrebări specifice, cum ar fi “Ce a spus CEO-ul la ultima întâlnire?” sau “Ce acțiuni ar trebui întreprinse după întâlnire?”. Chatbotul AI va oferi răspunsuri imediate și precise, permițând utilizatorilor să acceseze informațiile de care au nevoie rapid și eficient.

Integrarea cu instrumentele de colaborare

Otter GenAI se integrează cu o serie de instrumente de colaborare obișnuite, precum Microsoft Teams și Zoom, permițând utilizatorilor să utilizeze cu ușurință capacitățile AI ale lui Otter în cadrul acestor instrumente. Acest lucru înseamnă că utilizatorii pot înregistra, transcrie și genera rezumate AI ale ședințelor direct din platformele de colaborare pe care le folosesc în mod obișnuit. Această integrare simplifică foarte mult procesul de gestionare a ședințelor și îmbunătățește eficiența comunicării de afaceri.

Acces la mai multe dispozitive

Otter GenAI le permite utilizatorilor să acceseze capacitățile AI ale Otter de pe orice dispozitiv, inclusiv laptopuri, smartphone-uri și tablete. Acest lucru înseamnă că utilizatorii pot utiliza Otter pentru a înregistra și transcrie întâlniri atât la birou, cât și în deplasare, asigurând continuitatea afacerii și accesul ușor la informațiile importante. De asemenea, accesul pe mai multe dispozitive le permite utilizatorilor să utilizeze în mod flexibil funcțiile AI ale Otter, adaptându-se la cerințele lor specifice de lucru.

Securitatea datelor

Otter GenAI asigură securitatea datelor de ședință prin utilizarea unei infrastructuri de cloud computing sigure și securizate. Datele reuniunilor sunt criptate în timpul transmiterii și sunt stocate în siguranță pe serverele Otter. Numai utilizatorii autorizați pot accesa datele reuniunilor, asigurând confidențialitatea și intimitatea informațiilor companiei. În plus, Otter nu utilizează datele reuniunilor pentru a-și antrena inteligența artificială, asigurând astfel protecția datelor sensibile ale utilizatorilor.

Otter GenAI vs. alte instrumente AI pentru ședințe

OtterGenAI oferă o serie de avantaje față de alte instrumente AI disponibile pentru reuniuni. Iată câteva dintre principalele diferențe dintre Otter GenAI și alte instrumente populare, cum ar fi Microsoft Copilot și Zoom AI Companion.

Istoric extins al ședințelor

Spre deosebire de Microsoft Copilot și Zoom AI Companion, Otter GenAI oferă acces complet la istoricul reuniunilor. Utilizatorii se pot întoarce și pot pune întrebări despre întâlnirile anterioare, nu doar despre întâlnirea aflată în curs de desfășurare. Acest lucru le permite utilizatorilor să obțină informații detaliate despre discuțiile anterioare și deciziile luate, îmbunătățind continuitatea comunicațiilor de afaceri.

Funcționalitate interactivă de chat AI

În timp ce atât Microsoft Copilot, cât și Zoom AI Companion oferă funcționalitate AI pentru ședințe, doar Otter GenAI oferă chat interactiv AI. Această funcționalitate permite utilizatorilor să adreseze întrebări specifice despre întâlnirile anterioare și să obțină răspunsuri imediate și precise. Chat-ul interactiv AI de la Otter GenAI oferă o modalitate convenabilă de a căuta informații în cadrul ședințelor anterioare și de a obține asistență instantanee în timpul ședințelor.

Integrarea cu instrumentele de colaborare

OtterGenAI oferă o integrare extinsă cu instrumente de colaborare comune, cum ar fi Microsoft Teams și Zoom. Această integrare simplifică foarte mult procesul de gestionare a ședințelor, permițând utilizatorilor să utilizeze capacitățile de AI ale Otter în cadrul platformelor de colaborare pe care le folosesc în mod obișnuit. Cu ajutorul integrării Otter GenAI, utilizatorii pot înregistra, transcrie și genera rezumate ale reuniunilor AI direct din platformele de colaborare, îmbunătățind eficiența comunicațiilor de afaceri.

Accesibilitate pe mai multe dispozitive

Spre deosebire de Microsoft Copilot și Zoom AI Companion, Otter GenAI oferă acces multi-dispozitiv la capacitățile sale de AI. Utilizatorii pot folosi Otter pe laptopuri, smartphone-uri și tablete, permițându-le să înregistreze și să transcrie întâlniri atât la birou, cât și în deplasare. Această flexibilitate multi-dispozitiv permite utilizatorilor să utilizeze Otter în mod eficient și să îl adapteze la nevoile lor specifice de afaceri.

Prețuri competitive

Otter GenAI oferă prețuri competitive în comparație cu alte instrumente de ședințe AI. În timp ce Microsoft Copilot percepe 360 de dolari pe an pentru accesul la funcțiile sale de AI, Otter GenAI este disponibil gratuit în planul de bază și în planul Business de 20 de dolari pe lună. Această politică de prețuri face ca Otter GenAI să fie o alegere accesibilă pentru întreprinderile de toate dimensiunile care doresc să îmbunătățească eficiența reuniunilor cu ajutorul capabilităților avansate de AI.