Tehnologie, tendințe pe internet, jocuri video, big data

Rabbit R1: încep livrările către SUA

Rabbit R1: încep livrările către SUA

By aurora

Rabbit R1, un dispozitiv portocaliu aprins, este cu siguranță unul dintre cele mai memorabile dispozitive prezentate în acest an. Dacă locuiți în America sau Canada și vă numărați printre norocoșii care au reușit să plaseze o comandă înainte ca primul lot să se epuizeze, Rabbit R1 va fi în curând pe drum spre dumneavoastră. Potrivit Rabbit, primele rezervări din SUA vor fi expediate pe 31 martie (duminica Paștelui). Va fi nevoie de câteva săptămâni pentru ca dispozitivele să ajungă la destinație, dar compania estimează că comenzile pentru primul lot vor ajunge în mâinile clienților “în jurul datei de 24 aprilie”.

Petrecere de preluare în New York City

Rabbit organizează, de asemenea, un eveniment special de preluare a dispozitivelor în New York City pe 23 aprilie, care va fi deschis tuturor cumpărătorilor, nu doar primului lot. Compania va oferi mai multe informații despre eveniment și primele livrări săptămâna viitoare. Acest eveniment este o ocazie excelentă pentru clienți de a se întâlni și de a afla mai multe despre Rabbit R1.

Rabbit R1: Un asistent AI mai util

Demonstrația lui Rabbit R1, care a avut loc în paralel cu CES, a generat multă agitație și multe întrebări despre scopul hardware-ului dedicatAI în era smartphone-urilor. Rabbit R1 este poziționat ca un asistent AI mai util, care vă poate însoți oriunde ați merge. Dispozitivul este alimentat în mare parte de LLM de la Perplexity, un start-up din San Francisco. Proiectat în colaborare cu Teenage Engineering, Rabbit R1 dispune de o rotiță de defilare fizică și de o cameră foto rotativă, precum și de un iepure animat adorabil care servește drept mascotă.

Livrare în loturi succesive

În timp ce primul lot al Rabbit R1 este pe cale să fie livrat, cumpărătorii care și-au plasat comanda mai târziu vor trebui să mai aștepte câteva luni pentru a-și primi dispozitivul. În acest moment, sunt deschise rezervările pentru cel de-al șaptelea lot. Rabbit a început să primească rezervări pentru Rabbit R1 la prețul de 199 de dolari în ianuarie, iar primele șase loturi de 10.000 de dispozitive fiecare s-au vândut rapid.