Tehnologie, tendințe pe internet, jocuri video, big data

Layla achiziționează robotul AI Roam Around pentru a revoluționa călătoriile

Layla achiziționează robotul AI Roam Around pentru a revoluționa călătoriile

By aurora

Industria turismului cunoaște o revoluție datorită integrăriiinteligenței artificiale. Cea mai recentă știre care ține prima pagină a ziarelor se referă la startup-ul Layla, care tocmai a achiziționat Roam Around, un bot cu inteligență artificială specializat în crearea de itinerarii de călătorie. Această achiziție promite să îmbunătățească experiența călătorilor și să simplifice planificarea călătoriilor acestora.

Layla: inteligența artificială în slujba călătorilor

Layla este un startup din industria de turism care folosește inteligența artificială pentru a ajuta călătorii în planificarea călătoriilor. Fondată de Jeremy Jauncey, fondator al agenției de turism Beautiful Destinations, Layla folosește o bibliotecă extinsă de conținut creat de experți în turism pentru a le oferi utilizatorilor săi opinii și clipuri unice atunci când aceștia caută un loc de vizitat. Colaborând cu parteneri importanți, precum Booking.com și Skyscanner, Layla este în măsură să ofere călătorilor informații detaliate și sugestii pentru a le face călătoria mai plăcută și mai lipsită de probleme.

Roam Around: achiziția care promite să revoluționeze călătoriile

Roam Around este un robot cu inteligență artificială, specializat în crearea de itinerarii de călătorie. Fondat anul trecut de Shie Gabbai, un fost angajat al Google care a lucrat la Waze, Roam Around a creat până acum 10 milioane de itinerarii cu o jumătate de milion de vizitatori lunari pe site-ul său. Startup-ul a strâns 1 milion de dolari de la investitori precum FLYR.com și Jason Calacanis, demonstrând încrederea tot mai mare în potențialul inteligenței artificiale în industria călătoriilor.

Sinergia dintre Layla și Roam Around

Achiziționarea de către Layla a companiei Roam Around reprezintă o mare oportunitate pentru ambele companii. Layla a declarat că achiziția Roam Around îi completează produsul cu robotul său de creare a itinerariilor și parteneriatele cu actori importanți din industrie, precum TripAdvisor, Kayak, Viator și GetYourGuide. Layla s-a concentrat pe crearea de modele de predicție a zborurilor, hoteluri și parteneriate cu Skyscanner și Booking.com, în timp ce Roam Around a dezvoltat o bază solidă de itinerarii prin integrarea recenziilor de restaurante și a activităților oferite de Viator.

Saad Saeed, cofondator al Layla, a declarat că Roam Around a fost start-up-ul cu cea mai rapidă creștere în domeniul inteligenței artificiale din industria turismului, obținând un succes remarcabil cu produsul său de creare de itinerarii. De asemenea, el a subliniat modul în care cele două companii se completează reciproc, reunind ce este mai bun din ambele lumi pentru a oferi călătorilor o experiență unică și completă.

Integrarea produselor Layla și Roam Around

Layla a început deja să integreze produsul Roam Around în platforma sa, oferindu-le utilizatorilor acces la informații mai detaliate și mai precise atunci când își planifică călătoriile. În același timp, Layla și-a plasat botul pe site-ul web al Roam Around, creând o sinergie între cele două companii care promite să îmbunătățească și mai mult experiența călătorilor.

Saeed a mai declarat că Layla intenționează să elimine treptat marca Roam Around și să o integreze complet în platforma sa. Această integrare completă va permite Layla să utilizeze pe deplin puterea inteligenței artificiale în crearea itinerariilor de călătorie și să ofere călătorilor o experiență fără precedent.