Tehnologie, tendințe pe internet, jocuri video, big data

Mindy: Asistentul de e-mail cu inteligență artificială de la Sequoia care îți revoluționează căsuța de e-mail

Mindy: Asistentul de e-mail cu inteligență artificială de la Sequoia care îți revoluționează căsuța de e-mail

By aurora

Mindy este un start-up care a atras atenția Sequoia Capital, unul dintre cei mai importanți investitori de capital de risc din lume. Sequoia a decis să susțină Mindy în misiunea sa de a construi un asistent de inteligență artificială bazat pe e-mail. Acest asistent, numit Mindy, promite să simplifice viața utilizatorilor prin exploatarea inteligenței artificiale pentru a le răspunde la întrebări și a le oferi informații utile.

Cum funcționează Mindy?

Mindy este un asistent de inteligență artificială accesibil prin e-mail. Utilizatorii pot trimite un e-mail la [email protected] cu o întrebare sau o solicitare specifică. De exemplu, ar putea întreba despre evenimentele care au loc în zona lor în weekend sau ar putea cere date financiare despre Apple pentru ultimele opt trimestre. Mindy se angajează să caute aceste informații pe internet și să răspundă prin e-mail.

În prezent, utilizarea lui Mindy este gratuită, deoarece compania încă evaluează nivelul de preț potrivit pentru acest serviciu. Cu toate acestea, Mindy explorează diferite opțiuni de monetizare, inclusiv abonamente, limite de interogare sau comisioane pentru achizițiile finalizate.

Cine sunt fondatorii Mindy?

Mindy a fost fondată de Yu Pan, Cuong Do și Benoit Berthoux. Yu Pan a fost inginer fondator atât la PayPal, cât și la YouTube, în timp ce Cuong Do a lucrat ca inginer fondator la PayPal și YouTube. Benoit Berthoux are experiență în companii de consultanță precum Capgemini și Accenture.

Mindy a strâns deja 6 milioane de dolari într-o rundă de finanțare condusă de Sequoia Capital și Founders Fund. Sequoia Capital este unul dintre cei mai importanți investitori de capital de risc din sectorul tehnologic și are un palmares de succes în susținerea companiilor emergente.

De ce a ales Mindy e-mailul?

Una dintre alegerile strategice ale lui Mindy a fost să se concentreze pe utilizarea e-mailului ca mijloc de comunicare. Potrivit lui Yu Pan, unul dintre fondatorii Mindy, e-mailul oferă un raport semnal/zgomot mai mare decât alte mijloace de comunicare, cum ar fi chat-ul. În plus, e-mailul este un mediu familiar pentru mulți oameni și le permite să lucreze pe subiecte specifice într-un mod mai concentrat.

E-mailul este axat pe text, iar modelele noastre lingvistice sunt axate pe text. Am considerat că este o combinație excelentă. Am încercat să combinăm tehnologia mai veche a cărții cu cea mai nouă“, a explicat Yu Pan.

În plus, asincronia e-mailului permiteasistentului de inteligență artificială să aibă mai multă autonomie sau automatizare în căutarea de rezultate relevante. Mulți utilizatori, inclusiv analiști financiari, studenți și contractori din domeniul apărării, folosesc Mindy pentru a efectua cercetări și a planifica sarcini în colaborare cu alte persoane.

Perspectiva Sequoia asupra lui Mindy

Sequoia Capital, unul dintre principalii investitori de capital de risc din sectorul tehnologic, a sprijinit Mindy în călătoria sa de a construi un asistent de inteligență artificială bazat pe e-mail. Roelof Botha, partener la Sequoia Capital, a declarat: “Ceea ce au creat Yu Pan și echipa Mindy este fascinant, personalizat și accesibil tuturor.

Botha consideră că Mindy are un avantaj față de alte soluții de asistenți AI, deoarece simplifică procesul de interacțiune cu AI, permițând utilizatorilor să obțină rezultate prin simpla trimitere a unui e-mail.

Contextul start-up-urilor bazate pe agenți AI

În ultimii ani, am observat un interes tot mai mare pentru start-up-urile care dezvoltă soluții bazate pe agenți AI. Aceste soluții se bazează pe utilizarea unor modele de inteligență artificială, cum ar fi GPT-3.5, pentru a automatiza anumite sarcini și a oferi asistență utilizatorilor.

Mindy se încadrează în acest context, oferind un asistent AI accesibil prin e-mail. Cu toate acestea, Mindy va trebui să se diferențieze de alte soluții de pe piață, cum ar fi ChatGPT. Va fi esențial să ofere utilizatorilor o valoare adăugată ridicată și să dobândească noi utilizatori într-un mod eficient din punct de vedere al costurilor.

Hemant Mohapatra, partener la Lightspeed, sugerează că start-up-urile bazate pe asistenți AI ar trebui să se concentreze pe satisfacția utilizatorilor și pe fiabilitate. Potrivit lui Mohapatra, aplicațiile destinate consumatorilor excepționali cunosc adesea o creștere rapidă datorită satisfacției utilizatorilor și a unui cuvânt de spus pozitiv.

Viitorul și perspectivele de creștere ale lui Mindy

În prezent, Mindy are o echipă de 10 persoane și caută să accelereze creșterea prin cursuri de formare pentru ingineri. Compania explorează diferite opțiuni de monetizare și nu a decis încă o abordare specifică. Printre opțiunile posibile se numără abonamentele, limitele de interogare sau comisioanele pentru achizițiile finalizate.

Sequoia Capital este convinsă că Mindy are un viitor promițător ca instrument de asistență AI pentru utilizatori. Potrivit Sequoia, Mindy simplifică procesul de interacțiune cu AI, oferind o experiență personalizată și accesibilă pentru toată lumea.

Mindy reprezintă un exemplu de evoluție a AI în domeniul asistenților personali. Această tehnologie poate simplifica viața de zi cu zi a utilizatorilor, oferindu-le răspunsuri imediate la întrebările lor și asistență în activitățile de cercetare și planificare.

Sequoia Capital a sprijinit Mindy în misiunea sa de a construi un asistent AI bazat pe e-mail și suntem curioși să vedem cum va evolua acest startup în viitorul apropiat.