Tehnologie, tendințe pe internet, jocuri video, big data

Utilizarea telefonului pentru a porni tehnologia de citire a mâinilor de la Amazon

Utilizarea telefonului pentru a porni tehnologia de citire a mâinilor de la Ama...

By aurora

V-ați dorit vreodată să vă puteți plăti cumpărăturile fără a fi nevoit să folosiți un smartphone, bani sau un card de plastic? Acum puteți, datorită noii tehnologii de citire a mâinilor de la Amazon, care vă permite să vă folosiți telefonul pentru a iniția acest serviciu inovator.

Cum funcționează tehnologia de citire a mâinilor de la Amazon

Aplicația Amazon One folosește camera smartphone-ului pentru a face o fotografie a amprentei mâinii tale, creând o reprezentare numerică și vectorială unică a structurii venelor tale. Această reprezentare este apoi utilizată pentru a face scanări la punctele de vânzare cu amănuntul care acceptă această tehnologie. Pentru a începe, trebuie să adăugați o metodă de plată în cadrul aplicației și să încărcați o fotografie a actului de identitate pentru verificarea vârstei.

Aplicația Amazon One este disponibilă pentru dispozitivele iOS și Android, ceea ce face și mai ușoară utilizarea acestei tehnologii. În trecut, era necesar să mergeți la un magazin fizic pentru a vă înregistra pentru serviciul Amazon One. Pe lângă plăți, această tehnologie este folosită și ca instrument de verificare a vârstei și ca modalitate de acces la concerte și evenimente sportive fără a fi nevoie să ai asupra ta un bilet.

Confidențialitate și securitate

În mod firesc, introducerea acestei tehnologii ridică unele probleme legate de confidențialitate. Amazon asigură că toate imaginile încărcate cu amprente de mână sunt“criptate și trimise către un domeniu securizat Amazon One” în cloud-ul Amazon Web Service. De asemenea, compania afirmă că aplicația“include straturi suplimentare de detectare a contrafacerilor“, subliniind că imaginile amprentelor de mână nu pot fi salvate sau descărcate pe telefonul propriu-zis.

Cele mai recente știri

Iată câteva dintre cele mai recente știri din lumea tehnologiei:

  1. Polestar4: în cadrul Salonului Auto Internațional de la New York, Polestar a prezentat următoarea sa mașină cu un preț de pornire de 56.300 de dolari. Cu toate acestea, o caracteristică interesantă este absența unui geam din spate.
  2. WhatsApp: la cincisprezece ani de la crearea sa, aplicația de mesagerie conduce lumea comunicațiilor.
  3. Podcast Engadget: săptămâna aceasta, vorbim despre mașini și o discuție cu Lucy Liu în realitate virtuală.
  4. Inteligența artificială Grok AI a luiElon Musk: Inteligența artificială a lui Elon Musk, numită Grok AI, primește un upgrade pentru a-și îmbunătăți capacitățile de programare și matematică.

Concluzii

Tehnologia de citire a mâinilor de la Amazon reprezintă un progres în ceea ce privește plățile și accesul la evenimente. Cu ajutorul aplicației Amazon One, vă puteți folosi telefonul pentru a vă înregistra la acest serviciu și puteți începe să plătiți cu mâna. În ciuda preocupărilor legate de confidențialitate, Amazon se asigură că imaginile cu amprentele mâinii sunt criptate și protejate. Această tehnologie oferă o modalitate convenabilă și sigură de a efectua plăți și de a accesa evenimente fără a fi nevoie să transportați dispozitive suplimentare.

Sursa articolului aici.